top of page

Vad kul att du har hittat hit!

Vi som jobbar på GradusAnte är alla unika och besitter olika kompetenser. Gemensamt är att vi är sociala, positiva och drivna redovisningskonsulter som gillar vårt arbete - och fler vill vi bli! Vi har en familjär företagskultur och hos oss är det därför viktigt att du är samarbetsvillig och socialt kompetent. Samtidigt måste du vara beredd på att ta ett stort eget ansvar redan från start. Att du dessutom är noggrann, analytisk och serviceinriktad är också viktigt.

Redovisningsbranschen står inför stora utmaningar vad gäller att digitalisera samarbetet med kunden. Det är snart en verklighet att samtlig kommunikation med kunden blir digital, vilket är en otroligt spännande resa för oss att vara med på. För att vi ska kunna anpassa GradusAnte efter dagens teknik i enlighet med kundernas behov att effektivisera, är vi alltid intresserade av nya medarbetare som kan erbjuda sin unika kompetens. Speciellt är det kompetens inom redovisning, företagsrådgivning och verksamhetsutveckling som är intressant för oss idag. Är du ekonomikonsult, redovisningskonsult eller controller i dagsläget, är detta ett stort plus!

Känner du att du vill utvecklas inom GradusAnte, få stort ansvar tidigt och att du välkomnar ett digitalt arbetssätt, är du varmt välkommen att skicka din ansökan till oss. Skicka ditt CV och personliga brev i pdf-format, gärna med utrymme för kuriosa om dig själv! 

Vi ser fram emot att höra från dig!

bottom of page